Nyheter

Version 2!

2008-03-20 09:46:37

I stort sett i samma stund som första versionen av Skivsamlingen gick online så insåg jag att den var hafsigt kodad och lika hafsigt designad. Så arbetet med en ny version har pågått sen dess.

Utöver en ny, fräschare design så kan man nu lägga till vänner och skicka meddelanden till dessa. Dessutom så finns det en utskriftslayout för den som vill ha samlingen på papper.

I övrigt så har det mesta skett under ytan, vilket förhoppningsvis borde göra sidan något snabbare.

Tillsist, fortsätt komma med tankar och förslag, det uppskattas mycket!

Format

2008-02-15 18:24:07

Nu kan du även specifiera vilket format det är på nya skivor. Du väljer dels ljudmedia - CD, DVD eller vinyl - och dels skivtyp - LP (album), EP, singel eller maxisingel.

Dessutom så har det uppstått problem för vissa där sidfoten hamnat över det övriga innehållet. Vill du då inte byta till Firefox finns nu en dölj-funktion.

Annars flyter utvecklingen på. Så snart denna versionen är buggfri så påbörjas arbetet med version 2. Maila därför gärna problem och förslag till erik.brannstrom@skivsamlingen.se, och glöm inte att tipsa dina vänner!

Den officiella öppningen

2008-02-08 11:49:20

Jag uppskattade betatestningen till en vecka, men det gick snabbare än väntat. Självklart är sidan inte perfekt ännu, men utvecklingen kommer att fortgå.

Registreringen står nu öppen för alla skivsamlare, välkomna!

Betafasen inleds

2008-02-06 10:51:39

Skivsamlingen är klar för att påbörja betatestning. De sista barnsjukdomarna ska utrotas och layoutproblem åtgärdas. Förhoppningsvis så tar inte testningen mer än en vecka. Därefter slås portarna upp för alla skivsamlare där ute.